محمد علي يوسفي ادامه داد: در سنوات گذشته آموزش در سطح استان بدون نياز سنجي لازم انجام ميپذيرفته که در بسياري از موارد به اشتغال و توليد ختم نميشد.
وي با اشاره به اينکه در طرح مذکور اهداف مهم و مختلفي از جمله ايجاد درآمد براي زندانيان و تخصص بخشي از در آمد مذکور به خانواده زندانيان و کاهش پرونده هاي قضايي و انتظامي را مد نظر است، اظهار داشت: زندانيان پس از آموزش توسط بخش خصوصي و با تأمين مواد اوليه اقدام به توليد کرده و کار فرماي طرح تمامي محصولات توليدي را به قيمت روز از آنان خريداري ميکند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان تصريح کرد: در راستاي طرح مذکور مقدمات آموزش و توليد ساير رشته هاي هنرهاي سنتي و صنايع دستي از جمله گليم بافي و گيوه بافي در حال فراهم شدن است.
در حاشيه افتتاح طرح فوق مدير کل زندانهاي استان گيلان ضمن ابراز خشنودي از اجراي طرح مذکور با همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري گيلان گفت: اداره کل زندانهاي استان آمادگي دارد تمامي امکانات خود را براي اجراي چنين برنامه هاي مفيد و موثري که تبعات مثبت آن در جامعه نمود عيني دارد را اختيار سازمان قرار دهد تا در آينده شاهد رشد منفي بازگشت مجدد زندانيان پس از آزادي به زندان باشيم . /111
انتهای پیام/